VárLak Fesztivál 2019

Majka – Majoros Péter az RTL klub Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel, majd műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását és hatalmas karriert futott be. A hazai hiphop fenegyereke, és Magyarország egyik legnagyobb slágergyárosává vált. Olyan sikerszámok kapcsolódnak a nevéhez, mint a Meztelen, Füttyös, Belehalok, Mindenki táncol stb.

Király Viktor énekes, dalszerző , a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as „Év Hangja”.

2010-ben “Az év felfedezettje” kategóriában Fonogram-díjra is jelölték. Évről évre magasabbra teszi a mércét saját maga számára, fáradhatatlan munkával és megkérdőjelezhetetlen tehetségével az ország legjobb énekes-dalszerzőinek egyikévé vált. Dalai listavezetők a rádiós játszásokban, Majkával közös dala, a Füttyös pedig tarol a youtube-n.

Magyarországon a Megasztár első szériájában tűnt fel, majd 2005-től a Sugarloaf zenekar tagja lett. Kilenc évig a zenekar frontembereként ért el hatalmas szakmai sikereket. Több ezer élő koncerten, valamint a legnagyobb fesztiválokon lépett fel, így óriási népszerűségre tett szert nemcsak az országban, hanem a határokon túl is. Dér Heni 2013-ban döntött úgy, hogy szólókarrierbe kezd és azóta is töretlenül ível felfelé pályafutása.

A Hajni és a fiúk, mint zenekari formáció kèt éve alakult, de már számos fesztiválon zenéltek, repertoárjukban eddig nagyrészt erdélyi és cigány dallamokat dolgoztak fel. A zenekar két alapító tagja, Botos Pál zongorista, aki egyben hangszereli a dalokat és Csúsz Czikó Hajnalka ènekes. A zenekar tagjai: Borsky Tibor basszus gitár, Fekete Sándor dobok valamint a derbukás Frics Balázs.VárLak Fesztivál 2018VárLak Fesztivál 2017VárLak Fesztivál 2016