Molnár Ferenc Caramel

Molnár Ferenc 2004-ben jelent meg a Megasztár második szériájában, ahol bejutott egészen az élő show-ig, majd meg is nyerte azt. A hazai könnyűzenei előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja, Facebook rajongótábora több mint 400,000 főből áll, dalait 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken. 2017-es Caramel 7 című album dupla platinalemez lett, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

Republic

A kilencvenes, kétezres évek egyik legmeghatározóbb zenekara, azonban a mai napig közkedveltek. 1990. február 23-án alakult az együttes, a lemezborítóikon szereplő hal is átvitt értelemben ezt szimbolizálja. Megalakulásuk 20. évfordulója alkalmából, előadóművészi tevékenységük elismeréseként megkapták a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, polgári tagozata kitüntetést. A Republic könnyen értelmezhető, szókimondó és dallamos zenéjéről vált híressé. Az együttes frontemberének, Bódi László “Cipő”-nek 2013. március 11-i elvesztése után Tóth Zoltán kivált a zenekarból. László elhunytát követően a zenekar tagjainak többsége (Boros Csaba, Nagy László Attila, Patai Tamás) a zenélés folytatása mellett döntött, az együttes nevét pedig Republic 67-re változtatták.

Póker

A Póker zenekar 40 éve alakult és Fülek környékének egyik legközkedveltebb együttesévé vált. A zenekar frontembere Kalcso Gyuszi, további tagjai: Bodor Jani, Gáspár Rado, Csonka Tamás, Gáspár Iván, Graca Laci. A Póker zenekar, csak élőben lép a színpadra és főleg ismert magyar slágereket játszanak.Megközelítés

Jegyelővételi helyek

  • Ragyolc, D&D Cukrászda
  • Fülek, Democolor
  • Losonc, Emporio Caffe & Coctail Bar
  • Salgótarján, József Attila Művelődési központ
  • Rimaszombat, T.M. Könyvesbolt
  • Tornalja, T.M. Könyvesbolt